Woonverzekering Nieuwe-Tonge Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,00 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Via de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Nieuwe-Tonge. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle grote partijen zoals bijvoorbeeld Centraal Beheer en Nederlanden van Nu die schade zoals brand, inbraak, water, bliksem vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwe-Tonge juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijv. water, vandalisme, inbraak, diefstal, brand. Dit kan bijv. gaan om een beschadigde vloer. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als koelkast of speelgoed? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Nieuwe-Tonge? Begin direct met vandaag nog de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen en Reaal hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Molenaarsgraaf verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nieuwe-tonge


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Goeree-Overflakkee? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. bliksem of olie. Via een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of gaslekken? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade van jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Nieuwe-Tonge kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. Jouw schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken regel je d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval of het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare koelkast. Meestal wordt deze schade gedekt door de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in het metselwerk. Meestal resulteert het in schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €405.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwe-Tonge
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Onderstaand stuit je op meer informatie. Verzeker meteen de woning in Nieuwe-Tonge gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die rijmen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwe-Tonge

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Nieuwe-Tonge complementeren met een paar interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina vind jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Lettelbert afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is dan vaak interessant. Deze mogelijke zekerheid staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat of drumstel. Waak voor oververzekering: wellicht bezit jij al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Nieuwe-Tonge

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schades van producten en schade aan personen. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen & kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.000.000 tot €4.950.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Interpolis dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwe-Tonge
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij problemen op het werk of conflict over aankoop auto. Daarbij is het belangrijk dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Module werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €36,80 tot en met €34,50 p/maand in juli 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Nieuwe-Tonge voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?