Woonverzekering Molenaarsgraaf Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,00 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Dankzij deze website ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Molenaarsgraaf. Jouw woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle bekende maatschappijen waaronder FBTO en SNS die schade door o.a. storm, inbraak, vandalisme, brand vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Molenaarsgraaf juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door onder andere vandalisme, storm, inbraak, diefstal, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als tafelkleden en schoonmaakartikelen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Molenaarsgraaf? Start vandaag nog de vergelijkingstool. In de regel gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als BLG wonen en Klaverblad hanteren zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Marken verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-molenaarsgraaf


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Molenwaard? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn verzekerd. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als aanrijding of aanvaring en schroeischade. Via een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Binnen roken of keukenbrand? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Molenaarsgraaf is altijd een risico. De Flippermethode of een deur forceren, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade n.a.v. een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning regel je met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkend dag en een lekkende leiding. Een mogelijke schadepost is een ondergelopen kelder. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw condities van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Denk maar aan een kapot dak. Vaak gaat het om schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot wel €425.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Molenaarsgraaf
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Onderstaand tref je meer informatie. Verzeker à la minute jouw woning in Molenaarsgraaf gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Molenaarsgraaf

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Molenaarsgraaf nog persoonlijker maken met extra interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder doorzoek je nuttige info (of bekijk woonverzekering Krommenie afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is dan aan te raden. Deze unieke modulestaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een e-reader en een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: misschien heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Molenaarsgraaf

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een onbruikbare bank en ook geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.200.000 tot zo’n €4.250.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,55 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allianz polis.

Rechtsbijstandverzekering Molenaarsgraaf
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. geschil over ouderlijk gezag & geluidsoverlast. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Module werk (bijv. pensioenen)
 • Module Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf €33,45 oplopend tot €38,10 p/maand in juli 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Molenaarsgraaf vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?