Woonverzekering Marken Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,45 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Via de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw huis in Marken. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle landelijke bedrijven zoals bijvoorbeeld Generali en Nederlanden van Nu die schade veroorzaakt door bliksem, inbraak, water, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Marken juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. brand, water, vandalisme, inbraak, storm. Je kunt dan denken aan schade aan computers. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals koelkast en bank? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Marken? Start à la minute’de woonverzekeringstool. Vaak doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens nemen een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Centraal Beheer + Nationale Nederlanden zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Loenen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-marken


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Waterland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn afgedekt. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Bekende hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Via een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en omvallen van bomen. Dankzij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of gaslekken? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Marken is niet leuk, maar kan gebeuren. Gaatjes boren of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt door diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning handel je af middels de opstal, en afgenomen eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval en een gesprongen waterleiding. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare vriezer. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn ontbrekende dakpannen. Veelal betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot om en nabij de €485.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Marken
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Op deze pagina stuit je op een aantal stappen. Verzeker meteen het huis in Marken gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Marken

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Marken uitbreiden met enkele interessante aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand spot jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Katwijk afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval het overwegen waard. Deze mogelijke modulestaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een iPad & drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls beschik je al over een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Marken

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men materiële schade en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto en ook ziekenhuisverblijf. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.200.000 oplopend tot €3.500.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,50 p/maand. Ga verder naar Independer afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Marken
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met een ziekenhuis en geschillen over een motorrijtuig. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn meerdere varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €38,30 tot €35,90 per maand in juli 2024). Het tarief hangt af van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Marken voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?