Woonverzekering Loenen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Aan de hand van onze vergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Loenen. De woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle erkende maatschappijen waaronder BLG wonen en Polis Direct die schade als gevolg van inbraak, water, bliksem, storm verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Loenen april 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld vandalisme, diefstal, water, brand, inbraak. Je kunt dan denken aan een kapotte televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als muziekinstrumenten en servies? Er zijn in de basis drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Loenen? Open meteen onze vergelijker! In de regel gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms kan je dit combineren met reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen en REAAL Verzekeringen faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Lauwerzijl verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-loenen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Apeldoorn? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn verzekerd. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als blikseminslag of omvallen van bomen. Dankzij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een kapotte föhn? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Loenen kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost ten gevolge van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woninghandel je af met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm of Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare droger. Gewoonlijk worden de kosten betaald middels de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte schoorsteen. Meestal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €520.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Loenen
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker à la minute de woning in Loenen probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die matchen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Loenen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: men mag deze woonverzekering in Loenen aanvullen met een aantal nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina bekijk je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Huizinge afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze nieuwe zekerheid staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spelcomputer + jouw golfspullen. Let op oververzekering: misschien heb jij ook een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Loenen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een gebroken ruit en smartengeld. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules vergoeden bedragen van €1.550.000 tot wel €3.350.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,95 per maand. Bekijk ook Buitenhuisdekking.

Rechtsbijstandverzekering Loenen
De module rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan ontslag of in beslag genomen auto e.d.. Dan kan het prettig zijn dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomensconflicten (bijv. salarisaanpassing)
 • Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf €35,50 tot wel €28,95 p/maand in april 2024). Het tarief hangt af van de modules, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Loenen afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering