Woonverzekering Huizinge Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €8,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Huizinge. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen als bijv. Avéro Achmea en Nederlanden van Nu die schade veroorzaakt door water, vandalisme, brand, storm dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Huizinge maart 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door inbraak, storm, brand, water, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. schade aan elektrische apparatuur. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als tv en tuingereedschap? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Huizinge? Start vandaag nog de woonverzekeringstool. Meestal doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket tref je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Allsecur en REAAL Verzekeringen zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Hilaard verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-huizinge


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Loppersum? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn afgedekt. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. brand en brandblussing. Bij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Schade van roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Huizinge is altijd een risico. De Bulgaarse methode of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. Schade naar aanleiding van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde spullen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een kapotte koelkast. Gewoonlijk wordt dit afgedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Open de condities van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in het metselwerk. Vaak heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot circa €440.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Huizinge
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hieronder stuit je op enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Huizinge probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die rijmen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Huizinge

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Huizinge completer maken met een paar nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna check jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Goutum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezevaak interessant. Deze unieke polis is er bij gebroken glas. Voorwaarden: een mooie spiegel en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades. Dus ook schades van eigen hand. Wel gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Groningen). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon & een kinderwagen. Let op oververzekering: mogelijk hebben jullie al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Huizinge

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer en ook kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €900.000 tot zo’n €3.100.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €2,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Glasverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Huizinge
De rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met de gemeente of conflict met aannemer. Dan is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn verschillende modules.

 • Consument (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies per maand variëren significant (vanaf zo’n €30,25 t/m €37,10 p/maand in maart 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Huizinge online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?