Woonverzekering Drunen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,80 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze website ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Drunen. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle populaire aanbieders als Aegon en ZLM die schade als gevolg van vandalisme, brand, water, bliksem dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Drunen april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door inbraak, brand, vandalisme, water, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. schade aan de keuken. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals pc of sofa? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Drunen? Gebruik hiervoor vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals ABN AMRO of InShared faciliteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Den Hoorn verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-drunen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Heusden? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn verzekerd. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schadeposten als schade door wateroverlast en brandblussing. Bij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of spelen met vuur? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Drunen kan iedereen gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan het dak of een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Denk maar aan een kapot dak. In veel gevallen resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €690.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Drunen
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hierna stuit je op enkele handige tips. Verzeker direct de woning in Drunen eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle polissen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Drunen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Drunen uitbreiden met een aantal praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Bolsward afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in dat geval de moeite. Deze mogelijke verzekering betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een laptop en een gehoorapparaat. Let op oververzekering: dikwijls bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Drunen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en persoonlijk letsel. Denk dan aan besmeurde meubels + medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan jou bij beginnend bij €1.050.000 tot wel €2.950.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,60 (per maand). Check ook Buitenhuisdekking.

Rechtsbijstandverzekering Drunen
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan reorganisatie & conflict met een autodealer. In dat geval is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf zo’n €35,05 oplopend tot €24,25 per maand in april 2024). Het tarief komt tot stand door de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Drunen vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering