Woonverzekering Nijlande Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,80 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Met behulp van onze vergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Nijlande. Het concept woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle grote verzekeraars waaronder Allianz en Klaverblad die schade door bijvoorbeeld inbraak, water, vandalisme, brand dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Nijlande februari 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou o.a. vandalisme, diefstal, storm, water, brand. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen computer. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als frituurpan en schoonmaakartikelen? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Nijlande? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur en Independer hanteren zulke pakket verzekeringen. Check ook: Niekerk verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-nijlande


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Aa en Hunze? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm en schade door regen. In het geval van een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Binnen roken of een defecte magnetron? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Nijlande is altijd een risico. De takjesmethode of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt door diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis wordt afgehandeld via de opstal, en afgenomen eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine of een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als kapotte apparatuur. In de regel worden de kosten betaald middels de opstal/inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Bijvoorbeeld door een gescheurde muur. Meestal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot wel €690.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Nijlande
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hier ontdek je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw woning in Nijlande gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die rijmen met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Nijlande

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Nijlande nog persoonlijker maken met diverse belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina tref jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Loerbeek afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval de moeite. Deze additionele dekkingbetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: aquaria, spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een fotocamera en een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls hebben jullie al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Nijlande

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding & therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.250.000 tot wel €2.800.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: DAK.

Rechtsbijstandverzekering Nijlande
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan een webshop die niet levert en erfafscheidingen e.d.. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Werk & Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (beginnend bij €38,65 t/m €35,85 p/maand in februari 2024). Deze prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Nijlande op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?