Woonverzekering Niekerk Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €9,50 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Aan de hand van onze vergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Niekerk. Het concept woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle grote bedrijven als DAK en Nederlanden van Nu die schade zoals bliksem, water, storm, vandalisme vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Niekerk april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld diefstal, water, brand, vandalisme, storm. Dit kan bijv. gaan om kapotte meubels. De definitie van inboedel is alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als tafelbestek en prothesen(gebit e.a.)? We onderscheiden drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Niekerk? Open meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als BLG wonen of REAAL Verzekeringen faciliteren eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Middenbeemster verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-niekerk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in De Marne? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn gedekt. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schade als stormschade en plundering. Bij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of vlam in de pan? Brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Niekerk kan zomaar gebeuren. De Bulgaarse methode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost n.a.v. diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis regel je via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Een mogelijke schadepost is kapotte apparatuur. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapotte schutting. Veelal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot wel €300.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Niekerk
Direct een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Op deze pagina tref je een handig stappenplan. Verzeker direct het huis in Niekerk probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijv. studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Niekerk

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Niekerk uitbreiden met extra praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand lees jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Leens afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval het overwegen waard. Deze extra polis staat garant bij gebroken glas. Let op: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een e-reader en drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls hebben jullie al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Niekerk

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en letselschade. Je kunt denken aan besmeurde meubels en ook therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een dekking van €1.400.000 tot ruim €3.600.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,45 per maand. Bekijk ook Aegon dekking.

Rechtsbijstandverzekering Niekerk
De rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Je moet dan denken aan pensioenuitkering en conflict met de bank. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Module werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf €25,95 tot wel €31,65 p/maand in april 2024). De premie wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Niekerk afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering