Woonverzekering Roden Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,75 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Dankzij de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw huis in Roden. Een woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke maatschappijen zoals EAG Assuradeuren en OHRA die schade zoals bliksem, storm, water, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Roden juni 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijv. storm, inbraak, water, brand, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan computers. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als glas- en aardewerk en tassen? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Roden? Start à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders kiezen voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In zo’n verzekeringspakket zie je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz of Nationale Nederlanden bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Puiflijk verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-roden


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Noordenveld? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheken verplichten deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. stormschade of brandblussing. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of spelen met vuur? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Roden is altijd een risico. Gaatjes boren of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt vanwege diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken regel je met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een overstroming en Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van schade aan de vloer. Meestal worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Af en toe hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een gescheurde muur. Vaak is het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €385.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Roden
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw huis in Roden zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die rijmen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Roden

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Roden uitbreiden met extra belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand tref je handige info (of bekijk woonverzekering Oene afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze mogelijke verzekering is er in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: zaken als een aquarium of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een smartphone en een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Roden

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte vaas + kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf €1.350.000 tot €4.500.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ING afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Roden
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan geschil met school van de kinderen of bouw- en verbouwgeschillen. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan meerdere opties.

 • Consument & wonen (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf circa €35,80 tot en met €35,60 per maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Roden afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?