Woonverzekering Volendam Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €9,05 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Dankzij onze vergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Volendam. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle bekende aanbieders waaronder EAG Assuradeuren en Zelf die schade door o.a. vandalisme, water, storm, brand vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Volendam juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld vandalisme, brand, water, inbraak, storm. Dit kan bijv. gaan om een stukke wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als verlichtingsornamenten of brommers? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Volendam? Start vandaag nog onze vergelijker! Vaak doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zie je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeringsbedrijven als Generali + London Verzekeringen hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Vaals verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-volendam


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Edam-Volendam? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door bliksem en schade door regen. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een schoorsteenbrand? Brand in huis is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Volendam is altijd een risico. Flipperen of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstal, en gestolen bezittingen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Indirecte neerslag en een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. In veel gevallen worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schoorsteen. Veelal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoger eigen risico tot wel €315.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Volendam
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hierna vind je meer informatie. Verzeker direct jouw onderkomen in Volendam zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Volendam

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Volendam uitbreiden met additionele interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina lees jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Sondel afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie de moeite. Deze additionele polis verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Let op: spiegels, aquaria of smartphones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een e-reader + een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht beschik je al over een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Volendam

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Onder andere kapotte apparatuur of ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.450.000 tot €4.850.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,40 (betaling per maand). Wellicht interessant: EAG Assuradeuren.

Rechtsbijstandverzekering Volendam
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Denk aan geschil over een consumentenovereenkomst en als je iets overkomt in het verkeer. In dit soort gevallen is het prettig dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden enkele varianten.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies schommelen enorm (vanaf zo’n €30,35 t/m €24,40 p/maand in juni 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de modules, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Volendam vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?