Woonverzekering Braamt Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,75 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Braamt. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle grote partijen zoals ASR Verzekeringen en London Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, brand, bliksem verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Braamt april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door inbraak, storm, vandalisme, diefstal, water. Je moet dan denken aan bijv. een defecte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als zonwering en relaxfauteuil? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Braamt? Start meteen de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Aegon en InShared werken met dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Bern verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-braamt


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Montferland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn inclusief. Hierdoor wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Bijna alle hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door storm of poging tot inbraak. Bij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of een omgevallen lamp? Brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Schade van jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Braamt kan ook jou overkomen. Inbreken via een bovenlicht of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan de woningloopt via de opstal, en ontvreemde eigendommen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui / een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn beschadigde gevel. Veelal betreft het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot om en nabij de €430.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Braamt
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hieronder tref je een aantal stappen. Verzeker meteen het huis in Braamt gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Braamt

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Braamt aanvullen met extra belangrijke aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina tref je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Achlum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan vaak interessant. Deze extra polis verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: aquaria, spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een navigatieapparaat + gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb jij ook een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Braamt

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel en kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen vergoeden bedragen variërend van €1.350.000 tot ruim €3.400.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,80 (per maand). Check ook Delta Lloyd.

Rechtsbijstandverzekering Braamt
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Denk aan arbeidsconflicten en als je iets overkomt in het verkeer. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan grofweg 4 modules.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met werkgever)
 • Module Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (startend vanaf €35,75 tot €34,85 per maand in april 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Braamt voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering