Woonverzekering Daarle Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €6,30 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de verzekeringsvergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Daarle. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle erkende verzekeraars als Allsecur en Turien en Co die schade door o.a. water, brand, bliksem, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Daarle juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld brand, diefstal, inbraak, storm, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte wasmachine. De definitie van inboedel is alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als computers of dassen? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Daarle? Start meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket vind je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Aanbieders als ASR Verzekeringen of Nederlanden van Nu werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Breukeleveen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-daarle


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hellendoorn? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn inclusief. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. blikseminslag of vandalisme. Bij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een smerige schoorsteen? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Brandschade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Daarle kan ook jou overkomen. Openwrikken of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost naar aanleiding van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen loopt middels de opstal, en ontvreemde bezittingen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval en gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van een onbruikbare vriezer. Gewoonlijk worden de kosten betaald d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we in Nederland een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Denk maar aan een lek dag. Doorgaans gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoger eigen risico tot om en nabij de €365.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Daarle
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Op deze pagina vind je enkele handige tips. Verzeker meteen het huis in Daarle gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Daarle

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Daarle complementeren met een paar handige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder lees je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Austerlitz afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval het overwegen waard. Deze mogelijke polis verzekert bij gebroken glas. Tip: spiegels en tablets tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een spelcomputer + kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs bezit jij al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Daarle

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan personen. Denk dan aan een kapotte vaas & ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan garant voor een flink bedrag, van €1.350.000 tot ruim €4.700.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,00 per maand. Bekijk ook Aon Direct pakket.

Rechtsbijstandverzekering Daarle
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Denk aan schade die iemand bij jou veroorzaakt & terugvorderen van schade. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf circa €26,75 tot en met €30,55 per maand in juli 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Daarle afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?