Woonverzekering Oostwold Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Via deze pagina achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Oostwold. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle erkende verzekeraars als bijv. ASR Verzekeringen en Interpolis die schade door o.a. vandalisme, brand, storm, water verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oostwold februari 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijv. diefstal, brand, vandalisme, storm, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een stukke televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als computers en kostuums? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Oostwold? Start à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meestal doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen en InShared hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Odiliapeel verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oostwold


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Leek? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn inclusief. Hierdoor zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Veel hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast of rook. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een smerige schoorsteen? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Oostwold kan ook bij jou thuis gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken gaat met de opstalverzekering, en gestolen spullen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater / Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als kapotte apparatuur. In de regel wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de condities van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schoorsteen. In veel gevallen gaat het om schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico oplopend tot €325.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Oostwold
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Onderstaand tref je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw woning in Oostwold moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Oostwold

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Oostwold nog persoonlijker maken met een paar handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Midlaren afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze nieuwe verzekering is er bij gebroken glas. Opmerking: spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat of een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oostwold

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank en ook kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.450.000 oplopend tot €4.900.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,55 (betaling per maand). Wellicht interessant: OHRA pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oostwold
De module rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij geschil met de werkgever en afgenomen rijbewijs. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn grofweg 4 varianten.

 • Consument & wonen (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over verzekering)

De maandelijkse premies verschillen enorm (beginnend bij €26,50 tot en met €35,00 p/maand in februari 2024). Het bedrag komt tot stand door het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oostwold vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?