Woonverzekering Vledderveen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Dankzij de vergelijkingstool vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Vledderveen. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle landelijke aanbieders als Centraal Beheer en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door vandalisme, storm, inbraak, brand dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Vledderveen juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door water, inbraak, vandalisme, brand, storm. Dit kan bijv. gaan om contant geld en waardebonnen. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als kapstok en weegschaal? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Vledderveen? Start à la minute’de woonverzekeringstool. Meestal doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aon Direct + Unigarant verkopen eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Ulestraten verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-vledderveen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Westerveld? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als blikseminslag of omvallen van bomen. Via een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of een defect strijkapparaat? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Vledderveen kan ook jou overkomen. Kerntrekken of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade ten gevolge van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine en Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Download de condities van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapotte gevel. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een behoorlijk eigen risico oplopend tot €380.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Vledderveen
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Op deze pagina vind je enkele handige tips. Verzeker direct jouw onderkomen in Vledderveen zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Vledderveen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Vledderveen aanvullen met enkele interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna bekijk je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Snakkerburen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze mogelijke modulestaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een tablet en een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb je al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Vledderveen

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte vaas en medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten vergoeden bedragen variërend van €1.100.000 tot ruim €4.650.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,30 per maand. Bekijk ook Aon Direct.

Rechtsbijstandverzekering Vledderveen
De rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. aankopen die niet geleverd zijn & huur- en verhuurgeschillen. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende opties.

 • Consument (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €34,15 tot en met €34,25 per maand in juli 2024). Het tarief hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Vledderveen op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?