Woonverzekering Warffum Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,10 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze website vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Warffum. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle populaire aanbieders als ABN AMRO en Nationale Nederlanden die schade zoals vandalisme, inbraak, brand, water verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Warffum juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door onder andere diefstal, storm, inbraak, vandalisme, water. Dit kan bijv. gaan om gebroken servies. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als zonwering en relaxfauteuil? Op dit gebied zijn er 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Warffum? Start direct de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens zijn er mogelijkheden voor gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz + REAAL Verzekeringen bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Vledder verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-warffum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Eemsmond? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn gedekt. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bekende hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als blikseminslag en olie. Dankzij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een gevallen strijkbout? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Schade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Diefstal in Warffum kan ook jou overkomen. De Bulgaarse methode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan de woningregel je via de opstal, en gestolen kostbaarheden gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Het gevolg kan zijn een kapotte vloer. Meestal worden de kosten betaald via de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Sporadisch hebben we in Nederland een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een gescheurde muur. Meestal is het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoog eigen risico tot circa €580.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Warffum
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hieronder stuit je op een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis in Warffum probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Warffum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Warffum completer maken met een aantal handige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Strijen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezeaan te raden. Deze mogelijke verzekering is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: zaken als een aquarium of tablets zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Tevens wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een fotocamera & een rollator. Waak voor oververzekering: dikwijls heb jij ook een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Warffum

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte vaas + geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan jou bij beginnend bij €1.050.000 tot zo’n €4.000.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is er al vanaf €2,75 per maand. Bekijk ook Lancyr afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Warffum
Het product rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met een keukenhandel en verhalen van schade. Hierbij is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Werk & Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €36,90 oplopend tot €36,90 per maand in juli 2024). Het bedrag hangt af van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Warffum op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering