Woonverzekering Strijen Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €5,50 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Strijen. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle populaire bedrijven zoals bijvoorbeeld De Goudse en REAAL Verzekeringen die schade zoals vandalisme, inbraak, brand, bliksem vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Strijen mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door o.a. water, diefstal, inbraak, brand, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan schade aan keukenapparatuur. De definitie van inboedel is alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als glas- en aardewerk en salontafel? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Strijen? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In zo’n verzekeringspakket zie je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Bruns ten Brink en Nederlanden van Nu werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Smilde verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-strijen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Strijen? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn gedekt. Op die manier zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Bijna alle hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en ontploffing. Bij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een fout in het elektriciteitsnet? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Strijen kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of Lock picking, er zijn allerlei opties. Jouw schade vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag en loslatende kit. Typische schade is een kapotte vriezer. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Je kunt denken aan ontbrekende dakpannen. Doorgaans betreft het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €430.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Strijen
Meteen een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Op deze pagina stuit je op bruikbare info. Verzeker direct de woning in Strijen eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die matchen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Strijen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Strijen aanvullen met een paar nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand bekijk je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Rijen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezede moeite. Deze unieke zekerheid is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels, aquaria of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een laptop & kleding. Waak voor oververzekering: mogelijk heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Strijen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan personen. Denk dan aan een vlek op een meubel + fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf €1.000.000 oplopend tot €3.500.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module sluit je af vanaf €3,85 per maand. Bekijk ook FBTO afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Strijen
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Denk aan conflict met een bank & geluidsoverlast. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de buren)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies schommelen nogal (startend vanaf €31,20 tot €33,35 p/maand in mei 2024). De prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Strijen online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering