Woonverzekering Rijen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,15 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering voor inwoners van Rijen. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle populaire partijen waaronder Ditzo en Zelf die schade als gevolg van vandalisme, storm, water, brand verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Rijen juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door diefstal, storm, vandalisme, brand, inbraak. Je kunt dan denken aan schade aan muziekinstrumenten. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als kookboeken of scheerapparaat? Op dit gebied zijn er drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Rijen? Start meteen de vergelijkingstool. Meestal gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals EAG Assuradeuren + Lancyr werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Pieterburen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-rijen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Gilze en Rijen? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn inclusief. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. bliksem en plundering. Bij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of spelen met vuur? Brand kan iedereen overkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Rijen is altijd een risico. Insluipen of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade door diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan de woningloopt met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine en het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van een kapotte vriezer. In de regel wordt dit afgedekt via de opstal/inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in het metselwerk. Veelal resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €640.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Rijen
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand bekijk je bruikbare info. Verzeker jouw jouw woning in Rijen zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die passen bij jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Rijen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Tip: jij mag de woonverzekering in Rijen uitbreiden met een paar interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand bekijk je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Numansdorp afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezede moeite. Deze additionele dekkingbetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • de hond maakt iets kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een filmcamera en kleding. Let op oververzekering: misschien heb je al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Rijen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een deuk in de auto en ook ziekenvervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf €950.000 tot €4.800.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: Bovag afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rijen
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij medische fout of geschillen met de buren. In dit soort gevallen is het prettig dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan meerdere pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf zo’n €24,85 oplopend tot €32,40 p/maand in juli 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Rijen op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering