Woonverzekering Numansdorp Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,30 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Numansdorp. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en Independer die schade als gevolg van brand, inbraak, bliksem, storm verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Numansdorp februari 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door o.a. water, diefstal, inbraak, brand, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan je smartphone. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als cd-speler en geyser/boiler? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Numansdorp? Start meteen met meteen onze vergelijker! In de regel gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket vind je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Generali + Polis Direct werken met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Nieuwerbrug aan den Rijn verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-numansdorp


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Cromstrijen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn gedekt. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en vandalisme. In het geval van een allrisk polis is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een schoorsteenbrand? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Numansdorp kan zomaar gebeuren. Insluipen of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. Jouw schade naar aanleiding van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine of een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. Meestal wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. Veelal is het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoog eigen risico tot wel €695.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Numansdorp
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand stuit je op bruikbare info. Verzeker jouw jouw onderkomen in Numansdorp zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Numansdorp

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Numansdorp complementeren met een aantal interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna lees jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Maarn afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan aan te raden. Deze mogelijke verzekering verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: een mooie spiegel en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades. Dus ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond springt iemand omver
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een filmcamera of kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk hebben jullie al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Numansdorp

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Onder andere krassen op de auto of ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.000.000 tot wel €4.650.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,40 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ABN AMRO afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Numansdorp
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil over een consumentenovereenkomst of afgenomen rijbewijs. Dan is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (startend vanaf €27,60 tot €32,15 per maand in februari 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Numansdorp online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering