Woonverzekering Maarn Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,75 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Maarn. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle bekende bedrijven zoals Bruns ten Brink en REAAL Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld vandalisme, bliksem, inbraak, storm afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Maarn juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door inbraak, storm, diefstal, brand, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een defecte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals horloges en gereedschap? We onderscheiden 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Maarn? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. In de regel doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket vind je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Delta Lloyd + Zelf faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Leuvenheim verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-maarn


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Utrechtse Heuvelrug? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn inbegrepen. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. De meeste hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door blikseminslag of brandblussing. Bij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of brand in de schoorsteen? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Diefstal in Maarn is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning regel je middels de opstal, en gestolen eigendommen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval en een lek waterbed. Je kunt last krijgen van defecte apparatuur. Normaliter wordt deze schade gedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een kapot dak. In veel gevallen gaat het om schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico die oploopt tot €530.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Maarn
Wil jij een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Onderstaand tref je een aantal stappen. Verzeker direct de woning in Maarn probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die aansluiten op jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Maarn

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Maarn completer maken met extra praktische aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina check je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Jelsum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze extra modulebetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Utrecht). We spreken hier van spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een e-reader of een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: dikwijls heb jij ook een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Maarn

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en letselschade. Onder andere een barst in het scherm en kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen vergoeden bedragen van €1.150.000 tot wel €3.800.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Reaal.

Rechtsbijstandverzekering Maarn
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij een product dat je gekocht hebt & conflict met aannemer. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden.

 • Consument (bijv. medische fout)
 • Module werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (beginnend bij €31,05 oplopend tot €26,45 per maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Maarn voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?