Woonverzekering Jelsum Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,15 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Jelsum. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke partijen zoals bijvoorbeeld Allianz en Nationale Nederlanden die schade zoals water, inbraak, bliksem, brand verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Jelsum april 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou o.a. diefstal, inbraak, storm, brand, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een stukke televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als afwasmachine en tuingereedschap? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Jelsum? Start meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket vind je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Ditzo en Verzekeruzelf.nl faciliteren zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Hoogblokland verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-jelsum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Leeuwarderadeel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door blikseminslag of poging tot inbraak. Via een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of brand in de schoorsteen? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade van jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Jelsum kan iedereen gebeuren. De Bulgaarse methode of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade door diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning regel je via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval en een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is een opbollende vloer. Normaliter wordt deze schade gedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. Vaak resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico oplopend tot €680.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Jelsum
Direct een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Op deze pagina bekijk je enkele handige tips. Verzeker jouw het huis in Jelsum probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Jelsum

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Jelsum aanvullen met enkele nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina lees jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Haalderen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval het overwegen waard. Deze mogelijke zekerheid verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een notebook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera + een rollator. Let op oververzekering: dikwijls heb jij ook een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Jelsum

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan een gebroken ruit en ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.050.000 tot zo’n €3.550.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,20 per maand. Bekijk ook Interpolis.

Rechtsbijstandverzekering Jelsum
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict met de gemeente of afgenomen rijbewijs. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Werk & Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf circa €34,35 tot en met €29,80 per maand in april 2024). De prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Jelsum afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering