Woonverzekering Diepenheim Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €6,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de vergelijkingstool ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Diepenheim. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle landelijke verzekeraars als bijv. Generali en Independer die schade veroorzaakt door bliksem, water, vandalisme, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Diepenheim mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld water, diefstal, vandalisme, inbraak, storm. Je kunt dan denken aan schade aan sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als aquarium of hoeden? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Diepenheim? Open direct de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen kiezen voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket tref je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen + InShared verkopen deze pakket verzekeringen. Ook interessant: De Glind verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-diepenheim


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Hof van Twente? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) en poging tot inbraak. Bij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of keukenbrand? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Diepenheim kan ook jou gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken loopt met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine en Een lekkende vaatwasser. Typische schade is hemelwater schade. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal- of inboedelverzekering. Open de condities van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapot dak. Doorgaans resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot om en nabij de €645.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Diepenheim
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Onderstaand vind je bruikbare info. Verzeker meteen jouw huis in Diepenheim gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Diepenheim

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt de woonverzekering in Diepenheim uitbreiden met een aantal handige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna tref jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Bergen op Zoom afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is dan vaak interessant. Deze unieke moduleis er bij gebroken glas. Voorwaarden: aquaria, spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Lees je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Uiteraard is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een mobiele telefoon & een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: misschien bezit jij al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Diepenheim

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding of smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.150.000 tot ruim €3.950.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: ABN AMRO dekking.

Rechtsbijstandverzekering Diepenheim
De module rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij geschil over ouderlijk gezag of conflicten over erfrecht. Dan is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf circa €25,05 tot €32,30 p/maand in mei 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Diepenheim afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering