Woonverzekering Marrum Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,85 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Via deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Marrum. De woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle populaire aanbieders als FBTO en OHRA die schade door bijvoorbeeld storm, water, inbraak, brand afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Marrum mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, brand, diefstal, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan kapotte meubels. De definitie van inboedel is alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als fornuis en matrassen? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Marrum? Open direct de verzekeringsvergelijker. Meestal doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bovag en Turien en Co hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Loerbeek verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-marrum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Ferwerderadiel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en omvallen van bomen. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of brandstichting? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Marrum is altijd een risico. Kerntrekken of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt door diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en loslatende kit. Typische schade is schade aan het dak. Normaliter worden de kosten betaald via de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in het metselwerk. Vaak is het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoog eigen risico oplopend tot €540.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Marrum
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker jouw de woning in Marrum gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Marrum

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Marrum completer maken met verschillende handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna spot jij praktische info (of bekijk woonverzekering Kekerdom afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze nieuwe moduleverzekert bij gebroken glas. Tip: aquaria, spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon + jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Marrum

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een gebroken ruit & ambulancevervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag van €1.350.000 tot €4.000.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,55 per maand. Bekijk ook Klaverblad afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Marrum
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over jouw functie & conflict over wonen. Dan wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf €31,15 oplopend tot €32,75 p/maand in mei 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Marrum online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering