Woonverzekering De Steeg Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Met behulp van de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw woning in De Steeg. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle erkende bedrijven als bijv. DAK en nowGo die schade als gevolg van bliksem, inbraak, storm, water afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in De Steeg juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door brand, vandalisme, storm, diefstal, water. Je moet dan denken aan bijv. contant geld en waardebonnen. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als radio en speelgoed? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering De Steeg? Open direct de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Bedrijven zoals Allianz of London Verzekeringen zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Burgerveen verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-de-steeg


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Rheden? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn inclusief. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. schade door storm of brandblussing. Via een all-risk polisheb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een defecte magnetron? Brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn niet mals. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in De Steeg kan iedereen gebeuren. De gaatjesboormethode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan de woningwordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen spullen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine / een kapot aquarium. Je kunt last krijgen van een onbruikbare vriezer. Meestal worden dergelijke kosten vergoed via de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Een enkele keer ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een gescheurde muur. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot wel €520.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in De Steeg
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hieronder vind je meer informatie. Verzeker jouw jouw woning in De Steeg zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in De Steeg

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in De Steeg complementeren met verschillende handige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder lees je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Barsingerhorn afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen vaak interessant. Deze unieke dekkingis er bij gebroken glas. Let op: zaken als een aquarium of smartphones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een fotocamera en kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht bezit jij al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in De Steeg

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte laptop en therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij variërend van €1.100.000 tot wel €3.450.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,75 p/maand. Ga verder naar ABN AMRO polis.

Rechtsbijstandverzekering De Steeg
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. pensioenuitkering & conflict bij het bouwen van een huis. Daarbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf €38,50 tot en met €37,40 p/maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering De Steeg op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?