Woonverzekering Scharmer Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,80 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Scharmer. Een woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen waaronder Allsecur en Verzekeruzelf.nl die schade zoals storm, brand, inbraak, vandalisme verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Scharmer mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijv. water, inbraak, diefstal, brand, storm. Denk bijvoorbeeld aan gestolen sieraden. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als tafelkleden en truien? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Scharmer? Start meteen onze vergelijker! Meestal doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zie je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK en Klaverblad hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Rilland verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-scharmer


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Slochteren? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn verzekerd. Op die manier wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Via een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als storm of diefstal. Bij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Scharmer is niet leuk, maar kan gebeuren. Gaatjes boren of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. Jouw schade door een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken handel je af via de opstal, en ontvreemde bezittingen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag of Een defecte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare meubels. Gewoonlijk wordt dit afgedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de actuele polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Je kunt denken aan beschadigde gevel. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €590.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Scharmer
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hierna ontdek je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw huis in Scharmer zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Scharmer

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Scharmer nog persoonlijker maken met meerdere praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina spot je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Oostwoud afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen de moeite. Deze additionele verzekering betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: aquaria, spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een iPad of gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb jij ook een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Scharmer

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan eigendommen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon + smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen beginnend bij €1.200.000 tot €3.700.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ZLM pakket.

Rechtsbijstandverzekering Scharmer
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld arbeidsconflicten & conflict bij aankoop huis. Dan is het erg fijn wanneer je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf circa €25,25 tot €25,75 per maand in mei 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Scharmer voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering