Woonverzekering Oostwoud Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,55 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering voor bewoners van Oostwoud. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle erkende aanbieders zoals bijvoorbeeld BLG wonen en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. bliksem, inbraak, vandalisme, brand afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oostwoud april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door diefstal, storm, brand, vandalisme, water. Je kunt dan denken aan een stukke TV. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als kleden en lingerie? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Oostwoud? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! Meer en meer werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals FBTO of OHRA zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Check ook: Odoorn verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oostwoud


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Medemblik? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn verzekerd. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als blikseminslag en omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of brandstichting? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Oostwoud kan ook bij jou thuis gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade n.a.v. diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af via de opstal, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een overstroming of een kapot aquarium. Je kunt last krijgen van een kapotte droger. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal/inboedelverzekering. Download de condities van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot zonnescherm. Veelal is het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico tot wel €680.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Oostwoud
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Onderstaand vind je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog het huis in Oostwoud gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Oostwoud

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Tip: je kunt de woonverzekering in Oostwoud nog persoonlijker maken met meerdere handige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand spot jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Midlum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval het overwegen waard. Deze unieke polis betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon en viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb jij ook een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Oostwoud

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan kapotte apparatuur & het eigen risico van de andere partij. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.500.000 tot ruim €3.150.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €2,70 per maand. Bekijk ook Polis Direct pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oostwoud
De rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld problemen op het werk en conflict met de buren. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies verschillen enorm (beginnend bij €26,50 t/m €34,70 per maand in april 2024). Deze prijs hangt af van de modules, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Oostwoud op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?