Woonverzekering Jorwert Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,10 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de vergelijkingstool stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Jorwert. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle bekende verzekeraars waaronder ASR Verzekeringen en Independer die schade door bijvoorbeeld water, inbraak, storm, vandalisme afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Jorwert juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door o.a. vandalisme, inbraak, diefstal, water, brand. Je kunt dan denken aan beschadigingen aan het interieur. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals uurwerken en keukentafel? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Jorwert? Gebruik hiervoor à la minute’de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor huisdierenverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ANWB of Lancyr bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Hoogezand verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-jorwert


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Littenseradiel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als stormschade en plundering. Dankzij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een schoorsteenbrand? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een huisbraak in Jorwert kan ook jou gebeuren. De gaatjesboormethode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost door diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui of Een kapotte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. In de regel worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal- of inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Denk maar aan kapotte dakpannen. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoger eigen risico die oploopt tot €255.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Jorwert
Direct een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Onderstaand stuit je op een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Jorwert eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die passen bij jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Jorwert

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Jorwert aanvullen met een aantal handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop tref je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Haastrecht afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze mogelijke verzekering is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: een mooie spiegel en iPhones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Wel geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). We spreken hier van bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een e-reader & een rollator. Pas op voor oververzekeren: mogelijk beschik je al over een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Jorwert

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en letselschade. Onder andere een vlek op een meubel & het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, van €1.450.000 tot zo’n €4.850.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,25 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Polis Direct.

Rechtsbijstandverzekering Jorwert
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een webshop en conflict met verhuurder. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenen)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €31,25 tot wel €29,35 p/maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Jorwert online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering