Woonverzekering Heerewaarden Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €3,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van onze vergelijker tref je de beste woonverzekering voor inwoners van Heerewaarden. Het concept woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle landelijke verzekeraars zoals bijvoorbeeld Allianz en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. inbraak, vandalisme, water, bliksem verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Heerewaarden mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld water, diefstal, brand, storm, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een defecte laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als afwasmachine en schrijfmachine? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Heerewaarden? Start meteen met meteen onze vergelijker! In de regel doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals ASR Verzekeringen of Nederlanden van Nu hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Haaften verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-heerewaarden


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Maasdriel? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn inclusief. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of diefstal. Via een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een kapotte koelkast? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Brandschade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Heerewaarden is altijd een risico. Insluipen of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken gaat middels de opstal, en gestolen eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is onbruikbare apparatuur. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zelden hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een lek dag. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €535.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Heerewaarden
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hierna bekijk je meer informatie. Verzeker meteen de woning in Heerewaarden zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Heerewaarden

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Heerewaarden nog persoonlijker maken met additionele belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand bekijk jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Emmeloord afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze mogelijke modulebetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een notebook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een smartphone en een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Heerewaarden

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan krassen op de auto of kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, van €1.050.000 tot wel €4.750.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €2,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: Turien en Co afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Heerewaarden
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict met werkgever of conflict met een schadehersteller. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Module werk (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies per maand schommelen enorm (startend vanaf €29,65 tot wel €34,70 per maand in mei 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Heerewaarden vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?