Woonverzekering Haaften Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €8,15 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Via deze website vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Haaften. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle grote verzekeraars als bijv. Generali en Reaal die schade als gevolg van brand, bliksem, vandalisme, inbraak verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Haaften april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door vandalisme, diefstal, storm, brand, water. Denk bijvoorbeeld aan een stukke koelkast. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als cd’s en dassen? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Haaften? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! In de regel doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In jouw verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Aon Direct + ING faciliteren zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Gendringen verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-haaften


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Neerijnen? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn afgedekt. Daardoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door bliksem of roet. Bij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Haaften kan ook jou overkomen. Gaatjes boren of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade ten gevolge van een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Indirecte neerslag of een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als opbollend laminaat. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan een kapot zonnescherm. Vaak resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €570.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Haaften
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hieronder stuit je op een aantal stappen. Verzeker direct het huis in Haaften moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Haaften

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt de woonverzekering in Haaften nog persoonlijker maken met verschillende handige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek je praktische info (of bekijk woonverzekering Dwingeloo afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen geen gek idee. Deze unieke polis staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: zaken als een aquarium of iPads tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere filmapparatuur & sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Haaften

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een barst in het scherm en ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag van €1.200.000 tot zo’n €4.250.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €2,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: Delta Lloyd.

Rechtsbijstandverzekering Haaften
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Denk aan conflict over jouw functie of geschillen over een motorrijtuig. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Module Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf circa €36,00 t/m €26,95 p/maand in april 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Haaften op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?