Woonverzekering Dwingeloo Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,55 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Dwingeloo. Jouw woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle bekende partijen waaronder Bruns ten Brink en Independer die schade door bijvoorbeeld bliksem, vandalisme, storm, inbraak afdekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Dwingeloo juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou o.a. diefstal, brand, storm, inbraak, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan schade aan meubels. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals koelkast of kostuums? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Dwingeloo? Begin direct met direct de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Avéro Achmea of OHRA hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Deurne verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-dwingeloo


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Westerveld? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn afgedekt. Hierdoor wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door hagelschade en smeltschade. Bij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade van jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Dwingeloo kan ook jou overkomen. De gaatjesboormethode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De kostenpost naar aanleiding van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis loopt met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine / bevroren leidingen. Typische schade is een kapotte wasmachine. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel/opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Denk maar aan schade aan het dak. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoger eigen risico die oploopt tot €390.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Dwingeloo
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hierna bekijk je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw huis in Dwingeloo moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Dwingeloo

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Dwingeloo completer maken met enkele interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop check jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Borgercompagnie afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is dan vaak interessant. Deze unieke verzekering staat garant bij gebroken glas. Belangrijk: zaken als een aquarium of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades. Dus ook schades van eigen hand. Tevens gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een filmcamera + een muziekinstrument. Let op oververzekering: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Dwingeloo

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en letselschade. Denk dan aan een kapotte vaas en smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.450.000 tot €4.750.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aon Direct.

Rechtsbijstandverzekering Dwingeloo
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij conflict met bedrijven of conflict met een autodealer. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf €24,75 tot wel €38,15 p/maand in juni 2024). De prijs komt tot stand door de modules, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Dwingeloo online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?