Woonverzekering Deurne Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,85 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Dankzij de verzekeringsvergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Deurne. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle grote bedrijven zoals bijvoorbeeld EAG Assuradeuren en Interpolis die schade als gevolg van storm, inbraak, brand, water vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Deurne juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is o.a. inbraak, diefstal, vandalisme, brand, storm. Je moet dan denken aan bijv. een stukke wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als uurwerken of tuingereedschap? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Deurne? Open meteen onze vergelijker! Meer en meer werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen + Unigarant zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Check ook: Darp verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-deurne


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Deurne? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als stormschade of brandblussing. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een fout in het elektriciteitsnet? Brand is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Deurne kan ook jou gebeuren. De Roemeense methode of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade vanwege diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan de woningregel je middels de opstal, en ontvreemde bezittingen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine en loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als defecte apparatuur. Meestal worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Download de laatste polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Vaak betreft het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot circa €500.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Deurne
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in Deurne moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Deurne

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Deurne aanvullen met een aantal nuttige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna lees je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Berg en Dal afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezeaan te raden. Deze mogelijke dekkingstaat garant in het geval je van schade aan de glazen. Tip: een mooie spiegel en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een filmcamera + drumstel. Let op oververzekering: mogelijk heb je al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Deurne

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een vlek in de vloer + kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.200.000 tot zo’n €2.500.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,70 p/maand. Ga verder naar Turien en Co polis.

Rechtsbijstandverzekering Deurne
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld tuchtzaken of conflict over aankoop auto. Dan kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomensconflicten (bijv. studiefinanciering)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf circa €25,85 tot €28,60 per maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Deurne online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?