Woonverzekering Munnekezijl Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,60 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Munnekezijl. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle populaire bedrijven als DAK en London Verzekeringen die schade als gevolg van bliksem, brand, vandalisme, inbraak dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Munnekezijl juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld vandalisme, storm, water, diefstal, inbraak. Dit kan bijv. gaan om gestolen sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als naai- en breimachine of jacks? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Munnekezijl? Gebruik hiervoor direct onze vergelijker! In de regel doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket tref je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Aanbieders als EAG Assuradeuren en Zelf verkopen zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Meerlo verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-munnekezijl


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Kollumerland en Nieuwkruisland? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) en omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een kapotte koelkast? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Munnekezijl is altijd een risico. Insluipen of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade vanwege inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis regel je via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval / Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van laminaat dat moet worden vervangen. Gewoonlijk worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Incidenteel ondervinden we een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in het metselwerk. Vaak resulteert het in schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot wel €585.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Munnekezijl
Snel een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Op deze pagina ontdek je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw huis in Munnekezijl eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Munnekezijl

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Munnekezijl complementeren met een paar belangrijke aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Lage Zwaluwe afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze extra zekerheid is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een spiegelreflexcamera + sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb je al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Munnekezijl

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Onder andere een kapotte laptop + smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.000.000 tot wel €4.000.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: FBTO polis.

Rechtsbijstandverzekering Munnekezijl
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over erfenis & geschillen over een motorrijtuig. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Module verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De maandelijkse premies variëren significant (startend vanaf €25,90 tot €27,90 p/maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Munnekezijl voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering