Woonverzekering Meerlo Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,30 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Met behulp van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Meerlo. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle landelijke maatschappijen zoals bijvoorbeeld Bovag en Unigarant die schade door o.a. inbraak, storm, vandalisme, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Meerlo mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijv. water, inbraak, diefstal, brand, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan muziekinstrumenten. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als naai- en breimachine of koffers? We onderscheiden 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Meerlo? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket vind je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Allsecur en London Verzekeringen zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Loppersum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-meerlo


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Horst aan de Maas? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn inbegrepen. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm of olie. Via een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of gaslekken? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Schade van jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Meerlo kan ook jou overkomen. De gaatjesboormethode of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade n.a.v. een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan de woningwordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een overstroming / een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. Doorgaans worden de kosten betaald via de inboedel/opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan losse dakpannen. In veel gevallen resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €355.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Meerlo
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw huis in Meerlo zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Meerlo

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Meerlo completer maken met een aantal belangrijke aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna vind je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Kimswerd afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval geen gek idee. Deze nieuwe polis betaalt uit bij gebroken glas. Let op: een mooie spiegel en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Lees de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een e-reader + een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb je al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Meerlo

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm en ook ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen vanaf €1.350.000 tot zo’n €2.800.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,00 (per maand). Check ook Unigarant afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Meerlo
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. een product dat je gekocht hebt of conflict met verhuurder. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf €33,35 tot €36,85 p/maand in mei 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Meerlo op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering