Woonverzekering Loppersum Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor inwoners van Loppersum. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle grote bedrijven waaronder Bovag en InShared die schade door o.a. brand, inbraak, storm, water dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Loppersum juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld diefstal, water, brand, storm, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een stukke televisie. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als haarden en jacks? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Loppersum? Begin direct met direct de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen nemen een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket tref je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering. Aanbieders als DAK + Lancyr bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Lekkerkerk verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-loppersum


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Loppersum? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn inclusief. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en plundering. Bij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of vlam in de pan? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Loppersum is altijd een risico. De Bulgaarse methode of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning gaat via de opstalverzekering, en gestolen spullen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag en Een kapotte vaatwasmachine. Typische schade is een kapotte koelkast. In veel gevallen wordt dit afgedekt via de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €310.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Loppersum
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Op deze pagina ontdek je een aantal stappen. Verzeker direct het huis in Loppersum zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die matchen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Loppersum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Loppersum complementeren met enkele nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder lees jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering IJlst afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie de moeite. Deze additionele zekerheid verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: een mooie spiegel en tablets worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een tablet en een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien bezit jij al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Loppersum

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en letselschade. Je kunt denken aan een vlek in de vloer + ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.100.000 tot wel €3.700.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: Ditzo.

Rechtsbijstandverzekering Loppersum
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een product dat je gekocht hebt en ingevorderd rijbewijs. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De maandelijkse premies schommelen enorm (beginnend bij €26,35 t/m €26,55 p/maand in juni 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Loppersum op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering