Woonverzekering Saaxumhuizen Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €5,15 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering voor jouw woning in Saaxumhuizen. Jouw woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle grote partijen zoals bijvoorbeeld HEMA en Unigarant die schade door bijvoorbeeld water, inbraak, bliksem, vandalisme dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Saaxumhuizen februari 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is onder andere water, diefstal, brand, storm, vandalisme. Je kunt dan denken aan een defecte koelkast. Onder inboedel verstaan we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals kachelsverwarmingsapparatuur en overjassen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Saaxumhuizen? Begin direct met à la minute’de woonverzekeringstool. In veel gevallen werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket vind je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering. Bedrijven zoals Allsecur en InShared hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Ridderkerk verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-saaxumhuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Winsum? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als waterschade en diefstal. Via een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of gaslekken? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Saaxumhuizen kan zomaar gebeuren. Openwrikken of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade door diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn een opbollende vloer. In veel gevallen wordt deze schade gedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Denk maar aan een lek dag. Vaak is het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €250.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Saaxumhuizen
Meteen een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hieronder stuit je op enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw huis in Saaxumhuizen gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die passen bij jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Saaxumhuizen

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag de woonverzekering in Saaxumhuizen complementeren met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder vind je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Oosterland afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen aan te raden. Deze additionele zekerheid staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een fotocamera en een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht bezit jij al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Saaxumhuizen

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Onder andere een kapotte vaas + het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan jou bij van €900.000 tot €3.650.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,55 (betaling per maand). Wellicht interessant: Klaverblad pakket.

Rechtsbijstandverzekering Saaxumhuizen
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict over arbeidsvoorwaarden & geschil over de uitkering. Dan kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenuitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €28,00 tot wel €38,25 per maand in februari 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Saaxumhuizen online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering