Woonverzekering Reuver Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,10 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Dankzij de verzekeringsvergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Reuver. De woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle grote verzekeraars zoals Bovag en nowGo die schade door bijvoorbeeld water, brand, bliksem, inbraak afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Reuver juni 2024

Via een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is o.a. storm, diefstal, brand, water, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte laptop. De definitie van inboedel is alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als magnetron en laptop? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Reuver? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand. Bedrijven zoals DAK of Polis Direct bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Papenhoven verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-reuver


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Beesel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn afgedekt. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. De meeste hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door storm en roet. Via een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of keukenbrand? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Diefstal in Reuver kan ook jou overkomen. De takjesmethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis loopt d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater en gesprongen leidingen. Het gevolg kan zijn defecte apparatuur. In de regel wordt dit afgedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw condities van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Je kunt denken aan scheuren in het metselwerk. Doorgaans gaat het om schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot wel €420.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Reuver
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hier vind je bruikbare info. Verzeker jouw het huis in Reuver eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Reuver

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag de woonverzekering in Reuver nog persoonlijker maken met meerdere nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand bekijk je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Noordgouwe afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze extra polis is er in het geval je van schade aan de glazen. Let op: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). We spreken hier van spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een laptop + viool. Pas op voor oververzekeren: misschien beschik je al over een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Reuver

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: besmeurde meubels en ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen staan jou bij beginnend bij €1.550.000 tot zo’n €4.400.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €4,10 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Turien en Co.

Rechtsbijstandverzekering Reuver
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan sociale wetgeving & als je iets overkomt in het verkeer. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. salarisaanpassing)
 • Woonconflicten (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf circa €34,35 tot €27,50 per maand in juni 2024). De premie komt tot stand door de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Reuver op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?