Woonverzekering Noordgouwe Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €9,10 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Noordgouwe. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle landelijke partijen zoals bijvoorbeeld Bruns ten Brink en nowGo die schade veroorzaakt door storm, inbraak, water, bliksem afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Noordgouwe juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door inbraak, brand, vandalisme, storm, diefstal. Je kunt dan denken aan een defecte computer. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als muziekinstrumenten of petten? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Noordgouwe? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens nemen een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz + Independer verkopen zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Nieuw-Vennep verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-noordgouwe


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Schouwen-Duiveland? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. schade door wateroverlast of schade door regen. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Noordgouwe kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstal, en ontvreemde zaken gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Een mogelijke schadepost is laminaat dat moet worden vervangen. Doorgaans wordt deze schade gedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden ondervinden we een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. ontbrekende dakpannen. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €500.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Noordgouwe
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hier tref je meer informatie. Verzeker meteen jouw onderkomen in Noordgouwe eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Noordgouwe

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Tip: je kunt de woonverzekering in Noordgouwe complementeren met meerdere interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina check je handige info (of bekijk woonverzekering Lucaswolde afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen de moeite. Deze extra moduleis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: zaken als een aquarium of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera en gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs hebben jullie al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Noordgouwe

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan besmeurde meubels of ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.450.000 tot €4.200.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,60 per maand. Bekijk ook London Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Noordgouwe
Het product rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een webshop die niet levert en huur- en verhuurgeschillen. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Module werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Module Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (beginnend bij €32,00 tot en met €27,40 p/maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Noordgouwe afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering