Woonverzekering Lucaswolde Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,50 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Lucaswolde. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle populaire verzekeraars als Allianz en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door diefstal of brand dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Lucaswolde mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door vandalisme, water, diefstal, inbraak, brand. Dit kan bijv. gaan om gestolen sieraden. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals afwasmachine en weegschaal? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Lucaswolde? Start à la minute’de vergelijkingstool. Meestal gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket vind je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als ANWB en Verzekeruzelf.nl werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Lemele verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-lucaswolde


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Marum? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn afgedekt. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Veel hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als waterschade en diefstal. Bij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of brandstichting? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Lucaswolde kan ook jou overkomen. De Flippermethode of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. Jouw schade door een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Een mogelijke schadepost is een kapotte wasmachine. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed via de opstal- of inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een gescheurde muur. Doorgaans betreft het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €570.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Lucaswolde
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Op deze pagina tref je een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Lucaswolde probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Lucaswolde

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Lucaswolde completer maken met additionele interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering IJsselstein afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze additionele moduleverzekert bij gebroken glas. Goed om te weten: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Een telefoon laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een tablet of sportuitrusting. Let op oververzekering: misschien hebben jullie al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Lucaswolde

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon of kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.400.000 oplopend tot €3.050.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,60 p/maand. Ga verder naar Generali.

Rechtsbijstandverzekering Lucaswolde
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij problemen op het werk en geschillen met de buren. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan meerdere mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Werk & Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf circa €31,85 tot en met €35,00 p/maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de modules, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Lucaswolde vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?