Woonverzekering Anna Paulowna Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,30 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze pagina achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Anna Paulowna. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld Avéro Achmea en London Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld inbraak, bliksem, brand, water verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Anna Paulowna juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door o.a. inbraak, diefstal, storm, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke TV. De definitie van inboedel is alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als fornuis en koffers? We onderscheiden 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Anna Paulowna? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. In de regel werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Europeesche + Univé werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Aalsum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-anna-paulowna


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hollands Kroon? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of omvallen van bomen. Via een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een vuile afzuigkap? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Schade van jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Anna Paulowna is altijd een risico. De Bulgaarse methode of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade naar aanleiding van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige regenval / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. Doorgaans worden de kosten betaald door de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan een kapotte gevel. Meestal gaat het om schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot circa €555.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Anna Paulowna
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hieronder vind je enkele handige tips. Verzeker direct jouw woning in Anna Paulowna moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die rijmen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Anna Paulowna

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Anna Paulowna uitbreiden met additionele nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina lees jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Wijk en Aalburg afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze mogelijke polis betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: spiegels, aquaria of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spelcomputer + gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls beschik je al over een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Anna Paulowna

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een kapotte vaas of ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een dekking vanaf €950.000 oplopend tot €4.550.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,80 (per maand). Check ook FBTO afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Anna Paulowna
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Denk aan studiefinanciering & conflict over verzekering. Dan wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf €33,85 t/m €37,45 p/maand in juli 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Anna Paulowna vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?