Woonverzekering Oldenzijl Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,30 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Dankzij deze website tref je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Oldenzijl. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle populaire partijen als Aon Direct en Lancyr die schade als gevolg van waterschade of brand afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oldenzijl mei 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld storm, brand, vandalisme, inbraak, water. Je kunt dan denken aan kapotte meubels. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als computers en servies? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Oldenzijl? Open à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zie je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens neemt men hierbij ook huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand. Verzekeraars als Allianz of Verzekeruzelf.nl bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Nijland verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-oldenzijl


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Eemsmond? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn gedekt. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. stormschade en poging tot inbraak. In het geval van een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of spelen met vuur? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Oldenzijl kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan de woningwordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval en een lekkende leiding. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare koelkast. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt via de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn ontbrekende dakpannen. Doorgaans resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €620.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Oldenzijl
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hierna stuit je op een aantal stappen. Verzeker direct de woning in Oldenzijl eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Oldenzijl

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Oldenzijl aanvullen met een aantal belangrijke aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop bekijk jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Marle afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze unieke dekkingverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: een mooie spiegel en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dus ook schades van eigen hand. Logischerwijs gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een e-reader & sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb jij ook een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Oldenzijl

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schades van producten en letselschade. Onder andere een barst in het scherm en het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag beginnend bij €1.150.000 tot zo’n €3.350.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €2,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: Reaal afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Oldenzijl
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Je moet dan denken aan geschil over ouderlijk gezag en bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Dan is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf €36,20 oplopend tot €24,05 per maand in mei 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Oldenzijl online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?