Woonverzekering Meerssen Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €5,20 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van de verzekeringsvergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Meerssen. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle erkende partijen zoals Huis In Eén Verzekeringen en Klaverblad die schade veroorzaakt door waterschade of brand (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Meerssen juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld inbraak, diefstal, water, vandalisme, storm. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als kruiden en gereedschap? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Meerssen? Gebruik hiervoor vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als De Goudse en Univé hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Losdorp verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-meerssen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Meerssen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door waterschade of ontploffing. Dankzij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of spelen met vuur? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Meerssen kan ook jou overkomen. Insluipen of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade door een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan de woningregel je via de opstal, en gestolen kostbaarheden lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval / lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als schade aan de vloer. In veel gevallen wordt deze schade gedekt via de inboedel/opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn lekkage. Meestal gaat het om schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot wel €635.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Meerssen
Snel een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Op deze pagina tref je meer informatie. Verzeker jouw jouw huis in Meerssen zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Meerssen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Meerssen aanvullen met verschillende interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand bekijk jij praktische info (of bekijk woonverzekering Kinderdijk afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan aan te raden. Deze nieuwe modulestaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: spiegels, aquaria of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Het gaat hier om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld filmapparatuur en een rollator. Pas op voor oververzekeren: misschien bezit jij al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Meerssen

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en letselschade. Voorbeelden zijn een deuk in de auto + kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten vergoeden bedragen variërend van €1.400.000 tot €4.250.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: Univé afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Meerssen
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan studiefinanciering en de hypotheek. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf €24,40 t/m €27,80 per maand in juli 2024). Het bedrag hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Meerssen online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?