Woonverzekering Kubaard Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,80 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van onze vergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Kubaard. Een woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle erkende bedrijven als bijv. HEMA en Nationale Nederlanden die schade als gevolg van storm, bliksem, inbraak, vandalisme dekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Kubaard april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld vandalisme, storm, brand, diefstal, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een defecte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals verlichting of wasmachine? Op dit gebied zijn er drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Kubaard? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In het verzekeringspakket zitten meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als ANWB + Unigarant faciliteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Hoogvliet verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-kubaard


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Littenseradiel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn gedekt. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als stormschade en brandblussing. Bij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Kubaard kan ook jou overkomen. Flipperen of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De kostenpost door diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan de woningregel je via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Indirecte neerslag of het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is een kapotte vloer. In de regel worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte goot. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €560.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Kubaard
Direct een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Onderstaand bekijk je meer informatie. Verzeker meteen het huis in Kubaard moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Kubaard

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Kubaard nog persoonlijker maken met diverse praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Hall afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele modulestaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera of sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs heb je al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Kubaard

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan personen. Je kunt denken aan besmeurde meubels en kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan jou bij variërend van €1.050.000 tot wel €4.700.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,95 (per maand). Check ook Univé.

Rechtsbijstandverzekering Kubaard
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. pensioenen of conflict met makelaar. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (startend vanaf €33,45 tot wel €36,30 per maand in april 2024). De prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Kubaard afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering