Woonverzekering Hoogvliet Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,15 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze pagina ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Hoogvliet. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle erkende bedrijven zoals bijvoorbeeld De Goudse en nowGo die schade door bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, brand, bliksem dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Hoogvliet juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door o.a. diefstal, vandalisme, water, inbraak, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte computer. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als game consoles en handschoenen? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Hoogvliet? Start meteen met vandaag nog onze vergelijker! Meer en meer doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Ditzo of London Verzekeringen bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Herwen verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hoogvliet


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Rotterdam? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn afgedekt. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door hagelschade of poging tot inbraak. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een smerige schoorsteen? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Schade van jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Hoogvliet kan ook jou overkomen. Flipperen of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade vanwege inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag / een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van een onbruikbare koelkast. In de regel wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de condities van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoger eigen risico tot om en nabij de €300.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoogvliet
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Onderstaand ontdek je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in Hoogvliet eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Hoogvliet

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt de woonverzekering in Hoogvliet completer maken met verschillende belangrijke aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna check je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Glane afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze extra dekkingstaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: spiegels, aquaria of iPads worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een e-reader + een rollator. Let op oververzekering: mogelijk bezit jij al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hoogvliet

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel en ook kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.350.000 tot €4.450.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,35 p/maand. Ga verder naar London Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hoogvliet
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil met de werkgever en geschil met de overheid over woonsituatie. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn allerlei opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies schommelen nogal (vanaf circa €36,50 t/m €29,95 per maand in juni 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Hoogvliet afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering