Woonverzekering Hoorn Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €8,20 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering voor jouw woning in Hoorn. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle landelijke aanbieders als bijv. BLG wonen en Nederlanden van Nu die schade door o.a. bliksem, water, vandalisme, brand vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Hoorn juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door water, brand, storm, inbraak, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een defecte laptop. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals spiegels en zonnebank? We onderscheiden 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Hoorn? Begin direct met direct onze vergelijker! Meer en meer werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Delta Lloyd en London Verzekeringen zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Heteren verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-hoorn


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Hoorn? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn inbegrepen. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) en brandblussing. In het geval van een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade van jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Hoorn kan ook bij jou thuis gebeuren. De Bulgaarse methode of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade ten gevolge van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en bevroren leidingen. Typische schade is een kapotte wasmachine. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Je kunt denken aan een kapotte regengoot. In veel gevallen betreft het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot om en nabij de €400.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoorn
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Onderstaand vind je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog het huis in Hoorn eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle polissen die in lijn zijn met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Hoorn

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Hoorn aanvullen met een aantal interessante aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna tref jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Godlinze afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is dan de moeite. Deze additionele zekerheid verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels, aquaria of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • De iPad laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een filmcamera en een verrekijker. Let op oververzekering: wellicht heb je al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Hoorn

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en letselschade. Onder andere een barst in het scherm + geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf €1.350.000 oplopend tot €4.950.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Nederlanden van Nu dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hoorn
De module rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. conflict over arbeidsvoorwaarden en als je iets overkomt in het verkeer. Hierbij is het belangrijk dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan enkele opties.

 • Consument (bijv. conflict met bedrijven)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies schommelen enorm (startend vanaf €35,85 tot en met €33,00 per maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Hoorn op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering