Woonverzekering Godlinze Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €5,45 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Met behulp van onze vergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Godlinze. De woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle erkende partijen als HEMA en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door water, bliksem, vandalisme, storm vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Godlinze april 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door vandalisme, water, storm, inbraak, brand. Dit kan bijv. gaan om schade aan meubels. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als serviesgoed en speelgoed? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Godlinze? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! Meer en meer doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zie je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel neemt men hierbij ook autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen + Turien en Co werken met zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Foudgum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-godlinze


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Delfzijl? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn gedekt. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door schade door storm en poging tot inbraak. Dankzij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Godlinze is altijd een risico. De gaatjesboormethode of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt vanwege diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot en Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is een onbruikbare wasmachine. In de regel wordt dit afgedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we in Nederland een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Denk maar aan schade aan het dak. Vaak gaat het om schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot circa €585.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Godlinze
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hieronder ontdek je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw huis in Godlinze moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Godlinze

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag de woonverzekering in Godlinze nog persoonlijker maken met een aantal handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand bekijk jij praktische info (of bekijk woonverzekering Dirksland afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval aan te raden. Deze nieuwe zekerheid verzekert bij gebroken glas. Opmerking: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). Het betreft hier attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat en jouw golfspullen. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Godlinze

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Onder andere een barst in het scherm + smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen staan garant voor een flink bedrag, van €950.000 oplopend tot €4.150.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is er al vanaf €4,00 p/maand. Ga verder naar Huis In Eén Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Godlinze
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij geschil met school van de kinderen & als je iets overkomt in het verkeer. Dan wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (beginnend bij €34,50 t/m €37,10 p/maand in april 2024). Deze prijs komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Godlinze vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering