Woonverzekering Hallum Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €6,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van onze vergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Hallum. Jouw woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals bijvoorbeeld Aegon en Independer die schade veroorzaakt door brand, storm, vandalisme, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Hallum juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door storm, brand, inbraak, water, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan kleding. Onder inboedel verstaan we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als bestek of schoenen? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Hallum? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket tref je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Delta Lloyd + ZLM hanteren zulke pakket verzekeringen. Check ook: Godlinze verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hallum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Ferwerderadiel? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en schroeischade. Via een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een defect strijkapparaat? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Hallum is altijd een risico. Gaatjes boren of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld middels de opstal, en afgenomen eigendommen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Storm of een lekkende leiding. Typische schade is een kapotte vloer. Normaal gesproken wordt dit afgedekt via de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms ondergaan wij een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapotte schoorsteen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico oplopend tot €275.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hallum
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Op deze pagina vind je enkele handige tips. Verzeker meteen het huis in Hallum zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Hallum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Hallum nog persoonlijker maken met additionele handige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check je handige specificaties (of check details over woonverzekering Eefde afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze additionele dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor vrijwel alle type schades. Dus ook schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een laptop en een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls hebben jullie al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hallum

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan spullen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet en ook medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij beginnend bij €950.000 tot ruim €5.000.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,40 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: OHRA.

Rechtsbijstandverzekering Hallum
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij salarisaanpassing of conflict met een automobilist. Dan is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn een aantal verschillende varianten.

 • Consument (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over verzekering)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf €26,50 t/m €28,00 per maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door de gekozen dekking, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Hallum online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering