Woonverzekering Peize Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,70 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Peize. De woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle bekende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Europeesche en Unigarant die schade veroorzaakt door storm, inbraak, brand, water vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Peize juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is onder andere water, brand, inbraak, vandalisme, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan elektrische apparatuur. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als tafelbestek of prothesen(gebit e.a.)? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Peize? Gebruik hiervoor direct de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket vind je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Aon Direct + Verzekeruzelf.nl verkopen eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Ossenwaard verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-peize


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Noordenveld? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Bekende hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door waterschade en omvallen van bomen. Bij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een defect strijkapparaat? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Peize kan ook bij jou thuis gebeuren. De Bulgaarse methode of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. Jouw schade ten gevolge van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken gaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine en een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte droger. Normaal gesproken worden de kosten betaald door de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Soms hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot circa €440.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Peize
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hieronder stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw woning in Peize probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Peize

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Peize nog persoonlijker maken met extra belangrijke aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina lees je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Nieuwe Pekela afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezevaak interessant. Deze mogelijke zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Let op: een mooie spiegel en tablets zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een tablet + sieraden. Let op oververzekering: mogelijk bezit jij al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Peize

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Onder andere een gebroken ruit + fysiotherapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking beginnend bij €1.500.000 tot ruim €3.750.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €2,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: OHRA dekking.

Rechtsbijstandverzekering Peize
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict over adoptie & conflict met een autodealer. Dan wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit enkele pakketten.

 • Consument (bijv. conflict over erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Module Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies verschillen nogal (startend vanaf €33,75 t/m €30,60 per maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Peize voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?