Woonverzekering Ossenwaard Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,75 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Dankzij onze vergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Ossenwaard. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle bekende partijen zoals bijvoorbeeld ANWB en Independer die schade veroorzaakt door storm, water, vandalisme, bliksem verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Ossenwaard juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou o.a. inbraak, brand, storm, diefstal, water. Je kunt dan denken aan contant geld en waardebonnen. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als kristal en kleding? Er zijn in de basis een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Ossenwaard? Open direct de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Huis In Eén Verzekeringen en Nationale Nederlanden hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Oldehove verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-ossenwaard


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Vianen? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als windstormen (vanaf windracht 7) en rook. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Ossenwaard kan zomaar gebeuren. Flipperen of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost naar aanleiding van een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis gaat via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval en een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is opbollend laminaat. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schutting. Vaak heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoger eigen risico die oploopt tot €350.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Ossenwaard
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hieronder vind je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw woning in Ossenwaard zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Ossenwaard

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Ossenwaard completer maken met additionele belangrijke aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek je praktische info (of bekijk woonverzekering Moerkapelle afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen vaak interessant. Deze extra dekkingverzekert bij gebroken glas. Belangrijk: aquaria, spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Utrecht). Hierbij gaat het dan om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en kleding. Waak voor oververzekering: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Ossenwaard

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Je kunt denken aan een vlek in de vloer & ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking van €1.000.000 tot wel €4.000.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,45 (per maand). Check ook Bovag polis.

Rechtsbijstandverzekering Ossenwaard
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld pensioenen & geschil met de buren. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (beginnend bij €32,90 tot wel €38,20 per maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Ossenwaard voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering