Woonverzekering Oud Ade Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,35 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Via de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Oud Ade. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle grote partijen waaronder BLG wonen en Turien en Co die schade door o.a. inbraak, water, storm, bliksem vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Oud Ade juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door diefstal, water, storm, inbraak, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een gestolen computer. De definitie van inboedel is alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als horloges en stofzuiger? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Oud Ade? Begin direct met direct onze vergelijker! Meestal gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals EAG Assuradeuren en Turien en Co hanteren eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Oldeouwer verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-oud-ade


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Kaag en Braassem? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn verzekerd. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als storm en smeltschade. Dankzij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

In huis roken of een oververhitte frituurpan? Brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Oud Ade kan iedereen gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw woning handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag / bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is vochtplekken op de buur. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Soms ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn beschadigde gevel. Vaak is het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoog eigen risico oplopend tot €490.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Oud Ade
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hierna stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute jouw woning in Oud Ade zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle polissen die rijmen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Oud Ade

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Oud Ade complementeren met een paar praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder lees je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Monnickendam afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezevaak interessant. Deze unieke dekkingis er bij gebroken glas. Tip: een mooie spiegel en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Tevens gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een notebook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een iPad & een verrekijker. Let op oververzekering: misschien heb je al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Oud Ade

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank en ook medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules bieden een dekking vanaf €1.200.000 tot ruim €3.100.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,45 (betaling per maand). Wellicht interessant: Ditzo polis.

Rechtsbijstandverzekering Oud Ade
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict over adoptie en schade of letsel in verkeer. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf zo’n €24,05 tot en met €36,40 per maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Oud Ade afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?