Woonverzekering Oldeouwer Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €9,90 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze website vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Oldeouwer. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle populaire partijen zoals bijvoorbeeld BLG wonen en Polis Direct die schade veroorzaakt door brand, bliksem, water, storm vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Oldeouwer juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door onder andere water, brand, vandalisme, inbraak, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als zonwering en iPad? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Oldeouwer? Begin direct met meteen onze vergelijker! Meer en meer doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche + London Verzekeringen verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Nijlande verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oldeouwer


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in De Friese Meren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door brand en rook. Meer zekerheid? Met een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een kapotte föhn? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Oldeouwer kan ook jou gebeuren. Insluipen of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade door een inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen spullen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als hemelwater schade. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Je kunt denken aan een kapotte gevel. Meestal gaat het om schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoog eigen risico oplopend tot €625.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Oldeouwer
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hieronder stuit je op enkele handige tips. Verzeker jouw jouw woning in Oldeouwer zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Oldeouwer

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Advies: jij mag de woonverzekering in Oldeouwer uitbreiden met enkele handige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Marrum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze nieuwe verzekering verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels, aquaria of iPhones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een smartphone + jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: misschien heb je al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oldeouwer

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan personen. Denk dan aan een kapotte telefoon & ziekenvervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag van €1.350.000 tot €3.050.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,10 (per maand). Check ook REAAL Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Oldeouwer
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij problemen op het werk & conflict over wonen. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn enkele pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Module Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf circa €27,95 tot wel €37,65 per maand in juni 2024). Deze prijs hangt af van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Oldeouwer op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?