Woonverzekering Teerns Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €4,75 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de vergelijkingstool achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Teerns. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle bekende partijen als bijv. Europeesche en Unigarant die schade door o.a. storm, vandalisme, water, bliksem vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Teerns mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijv. water, brand, diefstal, inbraak, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan elektrische apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als cd’s en kampeeruitrusting? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Teerns? Begin direct met vandaag nog onze vergelijker! Meer en meer gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen nemen een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering. Bedrijven zoals EAG Assuradeuren en OHRA bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Spijkenisse verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-teerns


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Leeuwarden? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn inclusief. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Alle grote hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. brand of poging tot inbraak. In het geval van een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Teerns kan ook jou gebeuren. De Flippermethode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade n.a.v. een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval of een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van hemelwater schade. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een gescheurde muur. Meestal is het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoger eigen risico oplopend tot €390.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Teerns
Direct een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hierna tref je bruikbare info. Verzeker meteen jouw huis in Teerns gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Teerns

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Teerns uitbreiden met een paar interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna vind jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Roodeschool afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezeaan te raden. Deze nieuwe polis verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: aquaria, spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). We spreken hier van attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat of sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: dikwijls bezit jij al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Teerns

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een gebroken ruit & smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf €1.000.000 tot ruim €4.350.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Zelf afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Teerns
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld ontslag & huur- en verhuurgeschillen. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies per maand lopen sterk uiteen (beginnend bij €32,90 tot wel €37,50 per maand in mei 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Teerns op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering